Wednesday, December 24, 2008

شراب يخی

ما توی خانه مان يک مو داشتيم که انگورهايش دير می رسيد و گاهی هم بعد از بارش برف آنها را می چيديم و از مزه بسيار شيرينشان لذت می برديم. توی آلمان و کانادا از چنين انگورهاي يخ زده شرابی تهيه می شود که به آيزواين )( مشهور هست

از آنجا که يخ زدن باعث آزاد شدن قند انگور می شود، شراب تهيه شده از چنين انگوری الکل بيشتری دارد و شيرين هم هست. البته قيمت بالاتری هم دارد و معمولا در بطری های کوچک به فروش می رسد و از سوغاتی های استان بريتيش کلمبيای کانادا هست.

ويکی فارسی

No comments: